Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 16 de març del 2012

Èxit de participació al Carnestoltes de Tàrrega 2012


Tàrrega ha tancat aquest diumenge al migdia la festa del Carnestoltes de Tàrrega amb un gran èxit de participació ien totes les celebracions realitzades. La Rua del dissabte va comptar amb 63 comparses, més de 1.400 persones disfressades i 11 carrosses. A més, els carrers de la ciutat per on va passar el seguici del rei van estar plens de gom a gom del públic.
El sopar al Club Natació també va ser un èxit de participació i organització amb 826 comensals que van poder gaudir també dels espectacles musicals de les comparses. La festa que va tenir lloc al mercat municipal amb l’entrega de premis també va registrar un elevat nombre de persones que van omplir tot el recinte fins altes hores de la matinada.
Com a novetat d’aquest any, l’enterro de la sardina es va celebrar la matinada del diumenge amb una xocolatada a l’esplanada del castell on es va realitzar una xocolatada i es va llegir el testament de l’Excitadíssim Rei Carnestoltes. Diumenge al migdia, es va repetir el testament amb un vermut popular a la plaça Major.
Cal recordar que divendres a la tarda, al Carnaval Infantil hi van assistir més de 700 nens disfressats, al Ball de l’Excita unes 400 persones van gaudir de l’espectacle ofert pel Patge Katxam i la Fulana i el Comerç-toltes va comptar amb una vintena de botigues participants al concurs de disfresses de comerços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada