Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 16 de març del 2012

Tàrrega diu no a la violència


Unes 600 persones han assistit aquest dissabte a la tarda a la concentració organitzada per l’Associació Agrat per rebutjar la violència, després de tots els actes vandàlics i violents que han succeït en els últims temps a Tàrrega. 

Sota el lema “Tàrrega contra la violència”, la concentració ha circulat per la plaça del Carme, el carrer del Carme i la plaça Major. Willy Ansón, propietari d’un dels pubs de la ciutat, ha llegit un manifest on s’ha condemnat la violència i després s’ha realitzat un minut de soroll de protesta per evitar que mai hi hagi un minut de silenci a Tàrrega. Des de l’Associació Agrat s’ha fet una crida a la serenitat, a la companyonia i a l’alegria destacant que l’actuació d’un grup reduït d’individus no pot criminalitzar o afavorir la condemna de cap comunitat que integra Tàrrega.

Per acabar la concentració, s’ha inaugurat una pintada simbòlica amb la inscripció “Tàrrega contra la violència.”, un grafitti realitzat per ‘La Reserva’. L’espai escollit ha estat al carrer Capellans de Tàrrega, a la zona dels pubs, on la nit de Cap d’Any hi va haver els incidents violents.

A la concentració hi han participat activament membres de les associacions, clubs, entitats i col·lectius immigrants de la ciutat. També ha estat present en l’acte, l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i nombrosos regidors de l’Ajuntament de la ciutat. 

Des de l’Associació Agrat, es vol fer una crida a donar un pas endavant com a societat i a no girar la cara davant els vàndals i els violents. Es considera vital posar pau i diàleg entre mig de tota desavinença.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada