Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 29 d’abril del 2012

400 persones participen al Flèndit 2012


L’Associació Agrat va organitzar aquest dissabte a Tàrrega la segona edició del Flèndit amb la participació de 400 persones en una gimcana gegant que va tenir lloc a la llera del Reguer. El “Flèndit” va constar de 14 proves on les 28 colles participants van competir entre elles en un ambient festiu i lúdic. 

Les proves van combinar habilitat, velocitat, força, precisió, intel·ligència i molta diversió. Així, hi van haver proves que van anar des d’una cursa de sacs, passant  per una bolera humana, proves d’escalada, buscar una lletra en un paller o fins i tot un ‘Trivial targarí’. La jornada de germanor entre colles va concloure amb un gran sopar amb 500 persones i festa al Mercat Municipal.

L’Associació Agrat va valorar molt positivament la segona edició del Flèndit per l’elevada participació i perquè la climatologia va respectar en tot moment la festa. Tanmateix, també va voler agrair la col·laboració dels voluntaris i dels participants per gaudir d’un dia entre família targarina. 

El significat etimològic de “Flèndit” prové del dibuix que es feia al terra per jugar a diversos jocs. Per exemple, quan es jugava a bales, el flèndit era una dibuix (en forma de peix o de pilota de rugbi) que es feia al terra i del qual s'havien de treure les bales.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada