Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 17 d’abril del 2012

La 2a edició del Flèndit es celebrarà el dissabte 28 d’abril


 L'Assssociació Agrat celebrarà el proper dissabte 28 d’abril la segona edició del “Flèndit”, la competició targarina, amorosa i esportiva. El “Flèndit” tindrà lloc a la llera del Reguer de Tàrrega i hi participaran les diferents colles de la ciutat en una festa que finalitzarà amb un gran sopar i festa al Mercat Municipal. En la primera edició de l’any passat hi van participar un total de més de 300 persones de 20 colles diferents.  

El “Flèndit” consta de diverses proves divertides i atrevides on els equips participants competiran entre ells en una gimcana gegant per sumar punts en la classificació final. Les proves estan inspirades en el programa televisiu “Humor Amarillo” i combinen habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió. La principal finalitat de la festa és gaudir d’una jornada de germanor entre les diferents colles de la ciutat dins d’un esperit alegre i engrescador.

 
La iniciativa va sorgir al març del 2011 entre diferents entitats i joves de la ciutat per crear una gimcana popular que generés sinèrgies entre la societat juvenil targarina. Prova d’això, és que “Flèndit” va ser la llavor prèvia de la recent creada Associació Agrat, que té com a objectiu participar en el dia a dia de la ciutat promovent activitats proposades pels seus socis.

El significat etimològic de “Flèndit” prové d’un antic joc popular targarí que consistia en sumar punts llançant una pedra en un panell dibuixat al terra. Combinant passat i futur, aquest proper 28 d’abril Tàrrega viurà una de les competicions locals més divertides i amoroses. El 28 d’abril torna el “Flèndit.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada