Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 18 de maig del 2012

Entregat el xec al Projecte de veïns

El cap de setmana del 5 i 6 de maig es va celebrar la segona edició de l’ “Intermón Oxfam Trailwalker”, una carrera solidària organitzada per Intermón on Tàrrega hi va ser present amb l’equip FestàrregaSolidària. L’objectiu d’aquesta carrera és recaptar diners per lluitar contra la pobresa a l’Àfrica, concretament amb la construcció de pous a Etiòpia. 

L’equip FestàrregaSolidària, de l’Associació Agrat, va participar a la Traiwalker d’Intermón Oxfam amb un conjunt format per quatre corredors i tres membres de suport. La sortida tingué lloc a Banyoles a les 11 del matí i l’objectiu era completar tots quatre corredors els 100 km de la via verda Pirineus - Costa Brava per arribar a Sant Feliu de Guíxols en menys de 32h, que era el temps màxim que donava l’organització. 

Arrancàrem puntuals i correguérem els primers kilòmetres amb un clima esplèndid, moltes ganes, però també amb molts nervis pel repte que ens esperava. L’ambient durant la carrera va ser immillorable, tothom estava centrat en gaudir i fer gaudir a totes les persones implicades: la organització, els equips de suport i els demés corredors.  El dia avançava i anàvem superant kilòmetres i gaudint de pobles i racons increïbles de les terres gironines. Cal dir que el cansament i alguna butllofa començaren a fer-se companys de viatge. Ja ben entrada la matinada del diumenge arribàrem a Sant Feliu de Guíxols. 

Ho havíem aconseguit! L’equip Festàrregasolidària completàrem l’objectiu en 19 hores, quedant en 38a posició d’entre uns tres-cents equips.  L’èxit d’aquesta iniciativa ha estat cosa de tots, tant amb la implicació de totes les persones en la fesTàrregaSolidària que vam celebrar el passat mes de Març i la d’empreses col•laboradores que han ajudat econòmicament, com també de tots aquells que ens féreu arribar el vostre suport i els vostres ànims al llarg de la carrera.  A tots vosaltres, moltes gràcies!   

Equip Festàrregasolidària Associació AGRAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada