Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 24 de juny del 2012

400 persones assisteixen al sopar popular de la revetlla de Sant Joan de Tàrrega organitzat per l’Agrat i l’Ateneu


Èxit total de la recuperació del tradicional sopar de revetlla de Sant Joan que aquest passat dissabte 23 de juny van organitzar l’Ateneu de Tàrrega i l’Associació Agrat. El sopar intergenracional va comptar amb l’assistència de 400 comensals als jardins de l’Ateneu que van gaudir del menú cóc&coca organitzat pel CAU. La verbena també va comptar amb la música rumbera en directe de Carlitos, una petita foguera i el bon ambient creat per gent de totes les edats.

Posteriorment, es va fer una cercavila pels carrers de Tàrrega on els tambors dels Youngers van guiar la flama del Canigó fins a l’esplanada de Can Colapi on es va encendre una foguera de grans dimensions. A 2/4 d’una de la nit van començar els concerts de Búhos, Rumb al Bar i la batalla de punxadiscos entre la Fulana i el Patge Katxam amb un notable èxit de públic.

Des de l’Associació Agrat es fa una valoració molt positiva de la revetlla de Sant Joan i es vol destacar la comunió i bon rotllo que es va generar al sopar de l’Ateneu entre tots els assistents. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada