Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 10 de juny del 2012

Èxit de públic en el primer dia de la Fira del Playmobil de Tàrrega


Més de 2.500 persones han visitat aquest dissabte la 1a Fira del Playmobil de Tàrrega on s’hi ha exposat més de 3.000 clicks en 9 diorames diferents. L’afluència de públic al Mercat Municipal ha estat constant i els assistents han pogut gaudir de les exposicions de Playmobil que també es podran veure aquest diumenge de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

La temàtica dels diorames ha estat del tot variada i curiosa. Des d’una sabana africana, la representació de la Presa de la Bastilla, un circ gegant o un poblat àrab fabricat amb peces inèdites. El diorama més gran ha estat el de la ciutat, amb 24 metres quadrats, on els petits detalls i els complements de les carreteres, la platja o els vehicles cobren vital importància.

La Fira ha estat organitzada per l’Associació Agrat i Somos Click i també compta amb diferents estands de venda especialitzada en la venda de Playmobil, una joguina que els últims anys ha viscut un nou ‘boom’ entre els amants del col·leccionisme. El fet de ser una joguina amb més de 40 anys d’història ha fet que públic de diversa edat i procedència s’atansés a Tàrrega per veure els diorames exposats.

La Fira també compta amb tallers com per exemple el d’aprendre a fer un Museu de Playmobil. També hi ha tallers de pintura i un concurs de buscar clicks pels diferents diorames on es sorteja una caixa de Playmobil. Tanmateix, la Fira del Playmobil Tàrrega compta amb una exposició de fotografies del Concurs Freak Click, on els participants han fet fotos amb Playmobils en llocs emblemàtics de Tàrrega.
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada