Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimecres, 6 de juny del 2012

Més de 3.000 clicks a la Fira del Playmobil de Tàrrega

Xavier Barroso
La 1a Fira del Playmobil de Tàrrega comptarà amb més de 3.000 ‘clicks’ exposats en els 10 diorames que s’instal•laran el proper cap de setmana del 9 i 10 de juny. Les temàtiques d’aquestes pessebres gegants de ‘clicks’ seran del tot variades i aniran des d’una recreació de la Presa de la Bastilla fins a l’edat juràssica passant pel circ, la sabana africana o un poblat sioux. No hi faltaran els clàssics Playmobils medievals i s’escenificarà una batalla entre cavallers i dracs. El diorama més gran que hi haurà a la Fira del Playmobil de Tàrrega serà de 24 metres quadrats on s’hi podrà veure una recreació d’una ciutat amb carrers, botigues, restaurants, gasolineres, ajuntament, platja i tots els ciutadans que habiten a la vil•la Playmobil.

Jaume Casteràs
Membres de l’Associació Somos Clicks instal•laran aquestes petites obres d’art en un muntatge que requereix una mitjana de 6 hores de durada per cada diorama i on els detalls, els complements i les maquetes cobren vital importància. L’afició pel Playmobil ha viscut un gran ‘boom’ els últims anys sobretot en el camp dels col•leccionistes per aconseguir ‘clicks’ exclusius o fora de catàleg, però també molts pares han recuperat l’afició en veure que els seus fills i filles juguen als ‘clicks’ i reutilitzen les figures.

En aquest sentit, la 1a Fira del Playmobil de Tàrrega també comptarà amb estands especialitzats en la venda de figuretes vinguts d’arreu de Catalunya i on en destaca l’última novetat amb el llançament de la col•lecció de Playmobil en motiu de l’Eurocopa de futbol del 2012 amb els futbolistes de les diferents seleccions que hi participen.

Tanmateix, l’Associació Agrat ha obert un concurs de fotografia amb el nom de “Freak-Click” on els participants han d’enviar fotos de clicks en llocs emblemàtics de Tàrrega a través de www.facebook.com/firaplaymobiltarrega. El jurat estarà format per membres de l’Agrupació Fotogràfica de Tàrrega i el guanyador s’endurà una caixa de Playmobil gentilesa de Somos Click.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada