Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 11 de juny del 2012

Més de 6.000 persones visiten la 1a edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega


Tàrrega s’ha convertit aquest cap de setmana en la capital dels clicks amb la primera edició de la Fira del Playmobil de Tàrrega, organitzada per Somos Clicks i l’Associació Agrat. Més de 6.000 persones han visitat durant els dos dies la Fira on s’hi ha exposat més de 3.000 clicks en 9 diorames diferents i també amb estands especialitzats en la venda d’aquestes joguines. 

Els visitants han pogut veure una exposició molt àmplia d’aquesta figura, que compta amb més de 40 anys d’història i que captiva públic de moltes edats ja que actualment continua sent un dels regals més venuts en el sector de la joguina. La temàtica de la Fira del Playmobil ha estat del tot variada i s’hi ha pogut veure des d’una fortalesa de cavallers de l’era medieval fins a un poblat de dinosaures passant per un circ, una ciutat o una sabana africana.

La Fira també va retre un homenatge a Felip Robinat, regidor de Fires i Promoció Ecònomica de l’Ajuntament de Tàrrega que va morir el passat dimecres. Dissabte al matí es va fer un minut de silenci en honor a la seva figura i es va destacar que Robinat sempre va donar el suport i facilitats per poder tirar endavant aquesta Fira des de la seva regidoria.

Des de l’organització, s’ha fet una valoració molt positiva de la Fira per l’èxit de públic, que ha superat totes les expectatives, i també per l’entusiasme i alegria dels nens i nens durant el certamen. Tanmateix, s’afronta amb optimisme la possibilitat de tornar a celebrar una nova Fira del Playmobil a Tàrrega vist l’acceptació per part del públic i comerciants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada