Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 17 de juliol del 2012

L’Agrat crea un servei d’autocars per recórrer les Festes Majors de la província


L’Associació Agrat de Tàrrega ha organitzat per aquest estiu un servei d’autocars que recorrerà les diferents Festes Majors de la província de Lleida. Sota el nom d’Agratour, el servei neix amb un doble objectiu: gaudir de les festes dels pobles veïns i garantir la seguretat a les carreteres, ja que es vol evitar que la gent agafi vehicles particulars a altes hores de la matinada.

La proposta de crear aquest servei va sorgir en els consells participatius que cada mes organitza l’Agrat on es debaten i es proposen diferents activitats a realitzar. Una vegada aprovada la proposta, s’ha realitzar una calendari de viatge gràcies als resultats obtinguts en una gran enquesta on els socis de l’Agrat han votat les seves preferències per anar als concerts de les Festes Majors de la província lleidatana.

L’AgraTour estarà totalment autofinançat pels mateixos socis de l’Agrat i la capacitat dels autocars anirà en funció de la demanda existent. Així, el primer Agratour tindrà lloc aquest proper divendres 20 de juliol amb destinació a la Festa Major de Belianes. El servei organitzat per l’Agrat recorrerà les Festes Majors de municipis com Vallbona de les Monges, Rocallaura, Maldà o l’Aquelarre de Cervera, entre d’altres.

Les reserves de places pels autocars es podran fer a través del correu electrònic agrat@agrat.cat i es pot trobar tota la informació al Facebook de l’Agrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada