Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 30 d’octubre del 2012

L’Agrat destinarà el 10% dels beneficis a un projecte social targarí


L’AssociacióAgrat de Tàrrega destinarà el 10% dels beneficis anuals que ha generat aquest 2012 a un projecte social targarí. El projecte serà votat i escollit pels socis durant l’Assemblea anual ordinària que es celebrarà el proper 24 de Novembre a l’Ateneu de Tàrrega.


L’Agrat obre a partir d’ara i fins el 19 de Novembre un període de recepció de propostes perquè qualsevol entitat o persona individual presenti un projecte de caràcter social a la ciutat de Tàrrega. La temàtica és lliure i es vol fomentar la creativitat i la innovació per una proposta que pugui repercutir beneficiosament en el bé de la societat. Els únics requeriments que es demanen és que s’enviï a agrat@agrat.cat una explicació del programa situat a Tàrrega i/o pobles agregats i que es detalli en què s’invertirien els recursos aportats per l’Agrat, que estarien al voltant d’uns 500 euros. Tanmateix, es crearà una comissió de control per garantir que el projecte tiri endavant i que es demostrin els objectius presentats. 

L’Associació Agrat compta actualment amb més de 600 socis i celebrarà aquest mes de novembre el primer aniversari de vida amb la realització de l’Assemblea i amb una gala que comptarà amb sopar, actuacions i sessió de DJ’s. L’entitat es mostra satisfeta amb les activitats que ha realitzat durant aquest 2012 i que comprenen l’organització del Carnestoltes de Tàrrega, la FesTàrregaSolidària, la gimcana Flèndit, la manifestació “Tàrrega contra la violència, la Fira del Playmòbil, la revetlla de Sant Joan i el servei d’autocars nocturns per les festes majors AgraTour. L’Associació Agrat també ha col·laborat en activitats populars com la Festa Major de Maig de Tàrrega, el Correllengua o la Marató contra la pobresa.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada