Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 28 de maig del 2013

La Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega organitza un concurs a Instagram #birratarrega



El proper dissabte 1 de juny Tàrrega celebrarà la primera edició de la Fira de laCervesa Artesana i els seus organitzadors han creat un concurs a la xarxa social Instagram per buscar la millor fotografia de la fira. Mitjançant el hashtag #birratarrega, tothom podrà participar en aquest concurs a les xarxes socials on es premiarà la millor fotografia amb un lot de cerveses artesanes.

La temàtica és totalment lliure i l’únic requisit és que la fotografia estigui relacionada amb la Fira de la Cervesa de Tàrrega. El jurat del premi estarà format per membres de l’organització i escolliran la millor fotografia rebuda en aquesta xarxa social fotogràfica que funciona a través dels telèfons mòbils. L’entrega del premi es farà el mateix dissabte a les 21h al Pati de Tàrrega.

El Col·lectiu Matoll i l’Associació Agrat han unit esforços per poder celebrar aquesta Fira de la Cervesa Artesana on es mostraran fins a 14 cerveses catalanes elaborades de manera artesanal, respectant tots els processos naturals i fugint de la producció industrial. L’esdeveniment començarà a partir de les 11h del matí al Pati i fins la nit es podrà gaudir de les múltiples activitats organitzades i que aniran des d’un tast de birres a càrrec de Joan Fiol, organitzador del Barcelona Beer Festival, fins a una degustació d'una patata brava amb espuma emulsionada de cervesa Matoll a càrrec d’Albert Marimon, millor cuiner de l’any i responsable del restaurant La Cava de Tàrrega. També hi haurà concerts amb actuacions de músics en directe, una paella popular per dinar, un bingo o jocs infantils.

                                  Col·lectiu Matoll i Associació Agrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada