Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 23 de juny del 2013

300 persones participen a la tercera edició de la gimcana targarina Flèndit



L’Associació Agrat ha organitzat aquest diumenge a Tàrrega la tercera edició del Flèndit amb la participació de 300 persones en una gimcana gegant que ha tingut lloc a la llera del Reguer. El “Flèndit” ha constat enguany de 14 proves on les 28 colles participants han competit entre elles en un ambient festiu i lúdic previ a la revetlla de Sant Joan.

La competició ha combinat habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió. Així, s’han vist proves que han anat des d’una cursa de sacs, passant  per una bolera humana, una prova d’esquivar una bola gegant, un toro mecànic o una rampa aquàtica. La jornada de germanor està previst que s’acabi amb el sopar de revetlla  de Sant Joan als Jardins de l’Ateneu i els concerts a Can Colapi.



L’Associació Agrat ha valorat molt positivament la tercera edició del Flèndit que enguany s’havia hagut d’ajornar en dues ocasions a causa de la climatologia. Aquest diumenge el temps ha acompanyat amb sol i calor i les colles targarines han pogut gaudir de valent les proves més refrescants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada