Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dijous, 27 de juny del 2013

Agratiments de Sant Joan

Diuen que la nit del 23 de juny és la més curta de l’any però aquest any hem pogut veure que el tamany no importa! Tot i ser la més curta, a Tàrrega vam viure una gran jornada de Sant Joan plena de diversió, bon ambient i molta participació! 

Des de l’Associaió Agrat era la primera vegada que organitzàvem 3 grans esdeveniments en un mateix dia i ho vam poder aconseguir gràcies a la col·laboració de molta gent. Flèndit, Sopar de Sant Joan i Concerts de Sant Joan van anar rodats! Per això volem donar les gràcies a:

- La Societat Ateneu, per repetir una revetlla de Sant Joan intergeneracional i amb molt de caliu.

- Els més de 40 magistrats que amb la seva alegria i sentit de la justícia van fer possible que el Flèndit funcionés de meravella.

- Al Ramon Farré que amb paciència i bona feina ens va portar l’àudio als participants del Flèndit, el concert de l’Ateneu i el concertàs de Sant Joan a Can Colapi.

- A Caritas – Cartaes que amb la seva fusta de campions han encès un Sant Joan màgic i molt calent.

- A la Brigada que s’han deixat la pell, suor i somriures per tenir la llera del Reguer més ben preparada perquè les colles agratines ho poguessiM gaudir amb aquella alegria desfermada que ens caracteritza.

- A la Família Morros Torres per deixar-nos “envair” casa seva amb tot el material del Flèndit. 

- A l’Agrupació Fotogràfica per no parar de disparar la càmera tot i els perills del reguer.  

- Als col·laboradors que van preparar i servir el sopar a l’Ateneu amb delicadesa, bon gust i trempera. Estava boníssim!

- Als cambrers agratins que van servir dosis d’eufòria i combinats màgics per gaudir d’uns concerts que seran molt recordats.

- A la comissió del Flèndit, la comi més grossa de l’Agrat. Tot i que ja sabem que el tamany no importa, sí que es veritat que també la saben remenar molt bé. Flèndit genial!

-  A la comissió de Sant Joan, la més petarda de totes. Gràcies a la vostra entrega desfermada i una organització impecable, vam viure la nit més màgica de l’any!

- Als agratins i targarins que van fer possible que aquest Sant Joan fos tan especial i ho féssiu tot tan fàcil. Una vegada més, vam demostrar que som imparables!

- I ja per acabar, un gran agraïment als llamps i trons que aquest Sant Joan van decidir fer vacances i van permetre poder celebrar un Flèndit complert! A la 3a ha anat la vençuda! Fins la pròxima!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada