Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

divendres, 28 de juny del 2013

L'Agrat organitzarà la primera Lan Party de Tàrrega el segon cap de setmana d'agost

Tàrrega organitzarà per primera vegada una Lan Party adreçada als amants de la informàtica els dies 9, 10 i 11 d’agost amb un ampli ventall d’activitats lúdiques, formatives i fins i tot esportives. La idea ha sorgit de l’Associació Agrat amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega. Sota el nom de TARGALAN, la convocatòria tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports amb capacitat per a 120 inscrits, els quals comptaran amb gran velocitat d’accés a Internet, espai propi per disposar dels seus ordinadors, aparcament, allotjament i dutxes, a més d’accés gratuït a les piscines, servei de bar i la possibilitat de participar a les múltiples activitats i campionats que s’han preparat.

Preus econòmics
TARGALAN s’iniciarà el divendres 9 a la tarda i tindrà el seu moment àlgid la nit del dissabte 10 al diumenge 11. El preu de la inscripció serà de 25 euros, un dels més econòmics a Catalunya, i les reserves ja es poden fer a través del web www.tarregalanparty.cat Pel que fa les activitats paral·leles s’organitzaran xerrades sobre la seguretat a Internet i les xarxes socials com Facebook, demostracions d'overclocking (posar a provar la capacitat de l’ordinador) i campionats de videojocs com el FIFA 13, el Tekken o el League of Legends.

Obert a la ciutadania
Aquestes propostes s’obriran tant als inscrits de la Lan Party com a la ciutadania en general. TARGALAND compta amb un pressupost ajustat de vora 6.000 euros, que es finançaran a través d’ingressos propis, l’Ajuntament i Agrat. A més, es vol potenciar no només el joc i l’intercanvi de fitxers sinó altres atractius com activitats esportives com un torneig de vòlei-platja, un campionat de ping-pong i un concurs de llançament de disc dur. Val a dir que la comissió de la Lan Party de Mollerussa dóna un cop de mà i es compta amb el suport d’empreses d’àmbits diversos i del mateix sector de les TIC.

Què és una LAN PARTY?
Amb les sigles en anglès LAN (Local Area Network, xarxa d’àrea local) i party (festa), és un esdeveniment en què un grup d’aficionats a la informàtica es reuneix per compartir informació, idees i projectes a banda de poder jugar interconnectats dins un mateix espai. Amb la qual cosa es poden conèixer i veure’s les cares ja que la majoria de gent només es coneix a través d’Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada