Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dijous, 23 de gener del 2014

La 3a edició de la FesTàrregaSolidària obre el període de recepció de projectes

L’Associació Agrat organitzarà el proper 22 de març la 3a edició  de FesTàrregaSolidària, un esdeveniment que té l’objectiu de sensibilitzar i transmetre la importància de les diferències entre els països del Nord i del Sud i treballar perquè dia a dia puguin ser menors.  

Per aquest motiu, s’ha obert un període de recepció de propostes fins al dia 14 de febrer on totes aquelles entitats, col·lectius o associacions que ho vulguin poden presentar els seus projectes. L’Associació Agrat seleccionarà 2 projectes on destinar tot el que s’ingressarà durant aquesta FesTàrregaSolidària.  

Pel que fa els requeriments dels 2 projectes, un serà de caire local, destinat a una entitat targarina, i l’altre serà un projecte de veïns, adreçat al desenvolupament dels països empobrits. Les propostes es podran enviar al correu electrònic festarregasolidaria@gmail.com  

La comissió organitzadora de l’esdeveniment ja està treballant en totes les activitats que es faran el proper 22 de març i que   comprendran, entre d’altres, una fira d’entitats solidària, tallers, activitats infantils i concerts. Tot amb un caire solidari i festiu per tal de poder captar recursos per la gent més desafavorida.  

La primera edició de FesTàrregaSolidària es va organitzar l’any 2008 i la segona l’any 2012, ja amb la coorganització de l’Associació Agrat. En aquesta última edició es van recaptar 2.505 euros destinat a un projecte local de Càritas pel “Família i Infància” i la mateixa quantitat per un projecte de veïns d’Intermón Oxfam per la construcció de pous a Etiòpia.

BASES DE PARTICIPACIÓ

- S’hi podrà presentar qualsevol associació, col·lectiu o grup sense ànim de lucre que dediqui tots els seus beneficis a col·lectiu/s que es trobin en risc d’exclusió social o en una situació de desavantatge en l’actualitat.

- Es pot presentar tant un projecte global com un projecte concret de l’associació.

- Només s’acceptaran “projectes locals” que es puguin aplicar i materialitzar en la ciutat de Tàrrega o “projectes veïns” que el seu abast arribi a països subdesenvolupats. No importa la procedència de l’associació o col·lectiu,
sempre i quan es porti a terme a Tàrrega, en el cas de la local, i en països subdesenvolupats, en el cas de la veïna.

- Caldrà que estiguin disposats a participar de forma presencial i activa (tallers, xerrades, testimonis, exposicions…) en el Festàrregasolidària 2014 que es celebrarà els dies 21 i 22 de març.

- L’associació o col·lectiu que es beneficiï dels diners aconseguits en la festa s’haurà de comprometre a fer-ne un ús responsable i sempre aplicat al projecte o als objectius amb que es van presentar en la sol·licitud pel Festàrregasolidària 2014.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

- El termini de presentació de les propostes expira el pròxim 14 de febrer a les 00:00. Es pot fer via correu electrònic o posant-se en contacte amb la comissió.

CONTACTE

Dubtes i consultes:

festarregasolidaria@gmail.com

646 253 639 [Anna]

www.facebook.com/festarregasolidaria

festàrregasolidària MARÇ 2014

Al projecte presentat cal que hi consti:

DADES D’INSCRIPCIÓ

Nom del col·lectiu, associació o grup:

Persona de contacte:

Telèfon:

E-mail:

1.Tipus de projecte

LOCAL VEÍ

2.Descripció del projecte:

3.Justificació (el perquè del projecte):

4.A qui es dirigeix:

5.Objectius (què es vol aconseguir):

6. Temporalització (no és obligatori):

7. Pressupost (no és obligatori):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada