Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dijous, 6 de febrer del 2014

El CAP de Tàrrega i la Fira del Playmobil organitzen una sessió de titelles per ensenyar hàbits saludables als nens de 8 anys



Més de 300 alumnes de 3er de primària de totes les escoles de l’Àrea Bàsica de Salut de Tàrrega han assistit aquest dijous al matí a un espectacle de titelles gràcies a l’acord de col·laboració que van establir el CAP de Tàrrega i l’Associació Agrat amb motiu de la Fira del Playmobil del 2013.

La sessió teatral ha tingut lloc a l’Ateneu de Tàrrega amb l’objectiu d’ensenyar com adquirir hàbits saludables per una vida més sana als nens de 8 anys. La companyia “Naip titelles” de Vic ha estat l’encarregada de l’actuació utilitzant conceptes molt didàctics i entenedors pels infants.

La Fira del Playmobil organitzada per l’Associació Agrat va decidir destinar el 10% dels beneficis de l’edició del 2013 a un projecte infantil de l’ABS de Tàrrega per ensenyar els hàbits saludables als més petits. El centre de la capital de l’Urgell va decidir organitzar un espectacle de titelles per poder-ho realitzar de manera atractiva i divertida. D’aquesta manera, s’han convidat els alumnes de 3er de primària dels centres educatius de Tàrrega, Anglesola, Tornabous i Castellserà, que s’han desplaçat fins al teatre de l’Ateneu.

Les dues entitats s’han mostrat molt satisfetes per l’acord i han reiterat la intenció de mantenir vincles en el futur per projectes solidaris. L’Associació Agrat ja està treballant amb l’Associació Somos Clicks per la preparació de la 3a Fira del Playmobil de Tàrrega i en les properes dates s’informarà de l’esdeveniment.

CAP de Tàrrega i Associació Agrat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada