Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 27 de maig del 2014

La 2a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega se celebrarà el 7 de juny amb un augment d’expositors i d’horari




L’Associació Agrat i Cerveseria Matoll organitzaran el dissabte 7 de juny la 2a Fira de la Cervesa Artesana al Pati de Tàrrega. Després de l’èxit de la primera edició, el certamen creix en nombre d’expositors i arriba fins als 15 elaboradors que mostraran cerveses artesanes d’arreu del territori català.

La 2a Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega també augmenta l’horari i restarà oberta durant 12 hores ininterrompudament al Pati de Tàrrega, de 12h del migdia a 12h de la nit amb un ampli ventall d’activitats paral·leles dirigides a tots els públics. Així, a banda de la cata de cerveses artesanes també hi haurà música en directe durant tota la jornada, demostracions de show-cooking, paella popular per dinar elaborada amb cervesa artesana, un bingo amb sorteig de productes, zona de jocs infantils i parades amb productes de proximitat.

Una de les novetats més destacades de l’edició d’enguany serà la presentació en primícia d’una cervesa artesana feta amb malta de Tàrrega. Aquesta serà una de les cerveses que els visitants podran tastar i s’uneix a la quinzena de paradistes que hi haurà al Pati. Les cerveses artesanes provenen d’arreu del territori català i són: La Vella Carabana (Menarguens); La Segarreta (Santa Coloma de Queralt); Biera Aranesa (Vall d’Aran); Catalan Brewery (Vallès); Les Clandestines (Montferri); Cerberus (Barcelona); Reptilian (El Vendrell); Lo Perot (Penelles); Cerveses Ponent (Seró); Popaire (Girona); Cervesa Artesana Tous d’Anoia (Igualada); Cinteta  (Ebre); Hope (Sant Boi de Llobregat), Casa Dalmases (Cervera) i Matoll (Belianes).

El certamen també comptarà amb demostracions de show-cooking a càrrec de responsables de l’Antic Forn de Cervera i del Racó de l’Era de Tàrrega dins el marc del projecte Gustum del Consell Comarcal de l’Urgell, col·laborador de l’esdeveniment, així com l’Ajuntament de Tàrrega.

Cal recordar que Tàrrega ja celebrà durant els anys 30 la Fira de l’Ordi i Maltejadors, inaugurada pel president de la Generalitat de Catalunya Francesc Macià. L’any passat, Agrat i el Matoll ja van recuperar aquesta iniciativa amb més de 80 anys d’història en una comarca que històricament ha estat i és gran productora de cereal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada