Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 8 de juny del 2014

Agrat i Matoll valoren molt positivament la 2a Fira de la Cervesa Artesana amb el doble de públic i la venda de 4.000 litres



Els organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana han valorat molt positivament la segona edició que s’ha celebrat aquest dissabte 7 de juny a Tàrrega i que ha doblat els assistents respecte l’any passat. Durant les 12 hores del certamen es van vendre un total de 1.800 vasos commemoratius del certamen i els 15 productors assistents van servir un total 4.000 litres de cervesa artesana de 55 tipus diferents.

A més, el dinar de paella popular elaborada amb cervesa va ser tot un èxit i es van exhaurir els 300 plats preparats durant el dinar. Les activitats paral·leles de la segona edició de la Fira també van tenir molta participació i la plaça del Pati va estar sempre plena gaudint dels concerts de música en directe, les activitats infantils, les demostracions de show-cooking o la presentació de la primera cervesa artesana realitzada amb malta de Tàrrega.

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll han valorat molt positivament aquesta segona edició i han manifestat la seva voluntat per continuar organitzant la Fira de la Cervesa Artesana, un producte que està guanyant molts adeptes i que potencia els aliments de proximitat. En els propers dies, la comissió organitzadora es reunirà per revisar el certament i pensar noves millores per les pròximes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada