Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 3 de juny del 2014

La Fira de la Cervesa Artesana recollirà productes de neteja per a la campanya de Recapte de Primavera



El proper dissabte 7 de juny en el marc de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega, l’Associació Agrat i Cerveseria Matoll recolliran productes i aliments per col·laborar amb la campanya de Recapte de Primavera organitzada pel Banc dels Aliments.

De 12h del migdia a 12h de la nit, s’habilitarà un espai al Pati de Tàrrega on es vol recollir, especialment, productes de neteja que aniran dirigits a cobrir les necessitats bàsiques de les persones més necessitades.·També es recollirà llet, llegums, oli, farina, pasta, sal, sucre, conserves i cereals infantils però es vol incidir en els productes de la llar i de neteja, ja que són els que més es necessiten.

La 2a edició de la Fira de la Cervesa Artesana ja ha tancat els grups musicals que actuaran durant tot el dissabte per oferir un ampli ventall de música en directe. Així, hi haurà actuacions a càrrec de Margott Vaum, Bantokades, DJ Dy’s, Combo de Preixens i Amaika.

Cal recordar que el certamen comptarà dissabte amb 15 elaboradors que mostraran cerveses artesanes d’arreu del territori català i també hi haurà demostracions de show-cooking, paella popular per dinar elaborada amb cervesa artesana, un bingo amb sorteig de productes, zona de jocs infantils i parades amb productes de proximitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada