Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 8 de setembre del 2014

El servei d’autocars nocturns de l’Agrat visita 8 Festes Majors amb 515 passatgers



L’Associació Agrat de Tàrrega ha repetit amb èxit aquest estiu el servei d’autocars que ha recorregut 8 Festes Majors de la província de Lleida amb un total de 515 passatgers. Sota el nom d’Agratour, els organitzadors han valorat satisfactòriament la 3a edició d'aquest servei, ja que s’han complert els dos objectius principals: gaudir de les festes dels pobles veïns i garantir la seguretat a les carreteres.

En total s’han organitzat 10 autocars per visitar les festes de Sant Ramon (51), Belianes (71), Golmès (55), Preixana (58), Arbeca (64), Maldà (101), Aquelarre de Cervera (60) i Borges Blanques (55). L’AgraTour s’ha autofinançat pels mateixos socis de l’Agrat que han pagat entre 5 i 6 euros per fer el viatge d’anada i tornada a cada Festa Major. A més, és l’únic servei d’autocars nocturn de la província que no depèn de subvencions públiques. L’any passat, l’Argatour va fer 7 desplaçaments i va tenir un total de 565 passatgers.

Un dels trets més singulars del servei AgraTour ha estat que els socis han escollit a través d’Internet les destinacions dels busos mitjançant una enquesta al Facebook. Tanmateix, el servei ha rebut una gran acceptació en els pobles on s’ha organitzat.

L’Associació Agrat ha fet una valoració molt positiva del servei i ha reafirmat la intenció de continuar oferint el servei AgraTour sempre que els socis ho requereixen oportú per desplaçar-se a esdeveniment de qualsevol tipus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada