Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 23 de desembre del 2014

El Club Natació organitzarà el Cap d'Any de Tàrrega amb la col·laboració de l'Agrat

El Club Natació Tàrrega i lAssociació Agrat han assolit un acord de col·laboració amb motiu de la festa de Cap dAny que se celebrarà el proper 31 de gener a les instal·lacions del nou pavelló del Club Natació.

La col·laboració es basarà per part de lAgrat en la promoció i difusió de lesdeveniment que siniciarà a partir de la 1h de la matinada i que tindrà entrada gratuïta per a tothom. Des de fa unes setmanes, membres de les dues entitats han mantingut reunions per parlar de lorganització de la revetlla de Cap dAny i animar a tots els socis a participar-hi, així com oferir una oferta potent més a la ciutat per evitar desplaçaments en una nit de força xerinola.

La festa de Cap dAny organitzada pel Club Natació comptarà amb DJ Mistery com a cap de cartell amb música actual i amb New Steiin & Jacson Dj com a teloners. També està previst que una vegada finalitzi la sessió musical, tingui lloc una xocolatada popular entre els assistents per donar la benvinguda al nou any 2015.


LAgrat i el Club Natació han celebrat aquest acord que també sestén a les col·laboracions de cessió de pavelló durant les celebracions del Carnestoltes i la Fira del Playmobil, amb èxit dacollida i qualitat de les instal·lacions. El Cap dAny de Tàrrega també compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de lAjuntament de la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada