Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 15 de desembre del 2014

L’Agrat estrena una aplicació per a mòbils per fomentar més xarxa de carrer

L’Associació Agrat ha estrenat aquesta setmana una nova aplicació per a telèfons mòbils oberta a tota la ciutadania targarina per crear més xarxa de carrer i fomentar la participació. L’aplicació disposa de tota la informació de les activitats que organitza l’associació i un calendari amb tots els esdeveniments que se celebren a Tàrrega a càrrec de totes les entitats.

L’aplicació ja es pot descarregar a tots els dispositius amb sistema Android i Iphone de forma gratuïta buscant-la a través de les plataformes de descàrrega Play Store i l’App Store escrivint la paraula “Agrat”. El sistema també permet un servei de notificacions per enviar avisos sobre notícies, comunicacions o concursos especials organitzats per les diferents activitats. Dins de l’aplicació també hi ha un espai per a les comissions i per contactar o fer-se soci de l’entitat, a més d’un servei per penjar fotografies.

Espai de promocions

Un altre dels punts forts de l’aplicació de l’Agrat és l’espai de promocions per a comerços targarins. En aquest espai totes les botigues o empreses de la ciutat disposen d’un punt de trobada per promocionar alguna oferta o descompte especial per a les persones que s’hagin descarregat l’aplicació. En aquests primers dies ja s’han assolit les 350 descàrregues i s’anima a tothom perquè la tingui al seu dispositiu.

La creació de l’aplicació per a dispositius mòbils també ha significat la renovació de la pàgina web de l’Associació Agrat (www.agrat.cat)  molt més moderna i fàcil de poder utilitzar. En aquesta web hi ha tota la informació de l’entitat i un apartat especial per als més de 1.000 socis de l’entitat amb les actes i revisions del consell. Per poder sufragar el cost i manteniment de l’aplicació, la comissió de promocions inciarà una campanya per poder comptar amb la col·laboració de comerços targarins que vulguin promocionar els seus productes i serveis a l’aplicació i web de l’Agrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada