Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dissabte, 27 de juny del 2015

Èxit i bogeria en l’edició més multitudinària del Flèndit


(Ràdio Tàrrega)
L’Associació Agrat ha organitzat aquest dissabte 27 de juny a Tàrrega la cinquena edició del Flèndit amb rècord de participants assolint la xifra de 535 inscrits. En una gimcana gegant que ha tingut lloc a la llera del Reguer, el Flèndit ha constat de 21 proves amb 42 colles participants i on la gent s’ho passat d’allò més bé sota una calor de justícia. En el Flèndit d’enguany han participat fins i tot colles vingudes des de Fraga (Osca) i de localitats veïnes a Tàrrega que s’han volgut sumar a la festa.

Marta Palou
Per segon any consecutiu, al matí també s’ha celebrat la cursa d’andròmines amb un nou circuit pel casc urbà de Tàrrega amb un total de 16 vehicles fabricats artesanalment. Nombrós públic s’ha situat al costat del recorregut del circuit que ha finalitzat prop del Reguer per animar tots els competidors.

Després de la cursa s’ha celebrat un dinar de germanor on s’ha gaudit d’un porc rostit, amanida i patata al caliu que ha fet les delícies dels 350 comensals que han omplert la Plaça de les Nacions en una jornada de marcat caràcter festiu.

Ràdio Tàrrega
L’Associació Agrat ha valorat molt positivament la cinquena edició del Flèndit i s’ha destacat la gran implicació de les colles, moltes de les quals s’han apuntat per primer cop ja que els seus membres han assolit els 18 anys. D’aquesta manera es garanteix el relleu generacional i alguns membres que havien participat en la primera edició, enguany ho han fet com a col·laboradors en l’organització. 
Magda Balcells


La jornada ha finalitzat amb un sopar i festa al Càmping Municipal com a cloenda d’un dia molt complet. Cal destacar que no hi ha hagut ferits de consideració durant la celebració de la cursa d’andròmines i del Flèndit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada