Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 1 de desembre del 2015

TOP 5 - SOPAR DE GALA AGRAT 2015

1. Ambient Poligonero: La gran novetat de la IV Gala de l’Agrat era la ubicació, i després de jeroglífics i vídeos misteriosos els dubtes es van esvair: aquest any tocava celebrar-ho amb un ambient més poligonero que mai. Tot i que molts no ho tenien del tot clar, al final l’esperit del Pont Aeri els va fer entrar en raó i van veure que el lloc ho va petar màxim. Repetimos?

2. Màxima seguretat: La gran figura revelació de la nit es va situar a l’entrada del local. Ningú va poder enganyar als responsables de seguretat i van acabar sent envejats per tots els socis agratins. No sello, no party.  

3. Dalai moment: L’aparició dels Molt Honorables Dalais Lima Limon i Limon Cello no va deixar a ningú indiferent. Quan l’Assamblea tocava a la seva fi, van aparèixer per aportar un moment zen abans del gran festival. Tots de genolls.

4. Policlins multiusos: El soci de l’Agrat és entrepreneur, creatiu i pioner. A banda d’utilitzar el policlin per fer pipí i popó, alguns socis van fer explotar tot el seu potencial artístic que porten dins seu i van deixar-lo fet tot un cuadro. Fins i tot algun rumor apunta a que es va convertir amb el picadero número 37 de Tàrrega.

5. Agrat necesita Reggeton, dale!: El rock, el heavy, la rumba, el xumbaxumba... Tàrrega ha tingut diferents referents a nivell musical al llarg d’aquests temps, però ara sembla que el que més agrada al públic és el Reggeton. Serà per la bellesa musical que desprèn aquest estil, o bé perquè el soci busca maneres alternatives per passar el fred? #TotsSomTwerking





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada