Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 9 de maig del 2016

L'Agrat organitzarà la Vermutada de la Festa Major de Tàrrega a la llera del riu Ondara i amb la música de 'The Targarians'


El pròxim dissabte 14 de maig a partir de les 12h del migdia els amants del vermut tenen una cita obligada a La Vermutada que organitzarà l'Associació Agrat per la Festa Major de Tàrrega. A conseqüència de l'èxit que ha tingut aquesta cita els 2 últims anys, s'ha decidit buscar un espai amb més capacitat i que mantingui l'atractiu de ser un indret redescobert a la ciutat. Així, l'espai escollit serà la llera del Riu Ondara, a la part més pròxima a la rotonda de Sant Martí de Maldà, i estarà decorat per a l'ocasió.

La Vermutada comptarà amb l'actuació musical del grup local 'The Targarians' que amenitzaran una trobada on el vermut serà protagonista aprofitant la popularitat que torna a tenir aquesta beguda. El públic assistent podrà degustar fins a 4 varietats de vermut, alguns d'ells de producció artesana. Com és habitual també hi haurà el millor acompanyament possible a base de la Fòrmula targarina realitzada amb patates, fuet, formatge, olives i salsa secreta. A més, també hi haurà escopinyes i un ampli ventall de begudes per gaudir de la jornada.

Els escoltes de Tàrrega també col·laboraran amb aquest acte, així com la regidoria de Cultura, que és coorganitzadora de l'esdeveniment i també instal·larà en aquest espai un indret de jocs originals i sorprenents fets de fusta de la companyia Tombs Creatius dirigit per a un públic infantil.

Corretossino, patxangues i concerts

Paral·lelament, l'Agrat organitzarà una 'patxanga' de futbol el pròxim divendres 13 de maig a partir de les 5 de la tarda al camp de l'Associació Alba. En un ambient distès i festiu, els diferents equips que vulguin es podran apuntar al torneig el mateix dissabte i podran començar la Festa Major de la manera més divertida i esportiva.

Un altre dels moments més esperats d'aquesta Festa Major serà la celebració del popular CorreTossino, quan la popular bèstia delectarà tots els seus fidels passejant-se pels carrers de Tàrrega i visitant els diferents bars de la ciutat. Coorganitzat juntament amb El Rostoll, els escoltes i Guixanet, la cercavila tindrà l'acompanyament de la mítica xaranga Diga'ls-hi Inquiets i Terratombats que revolucionarà els carrers de la ciutat abans de la Nit del Tararot.

Des de l'organització es vol recordar que enguany hi haurà descomptes per la gent que reservi les consumicions amb antelació. Els preus seran de 7 euros (6 consumicions de birra o sangria) o 10 euros (6 consumicions + entrepà de la Nit del Tararot). Els tiquets es podran passar a recollir el mateix dia del CorreTossino al local del local del Rostoll, a la plaça dels Àlbers i on començarà la cercavila. Enguany lo Tossino celebra els 5 anys del seu naixement i hi haurà regal commemoratiu.


Finalment, recordar que els socis de l'Agrat han estat els responsables de votar quins grups voldrien per a la Festa Major. La Pegatina i Aspencat van ser les 2 propostes amb més suport i la regidoria de Cultura ha fet possible que els puguem veure dissabte a la Plaça de les Nacions. Des de l'Agrat, desitgem bona Festa Major a totes les targarines i targarins. Gaudim-la que és la nostra, la de tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada