Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 26 de juny del 2016

600 participants gaudeixen de l’edició més multitudinària del Flèndit





L’Associació Agrat ha organitzat aquest dissabte 26 de juny a Tàrrega la sisena edició del Flèndit amb rècord de participants assolint la xifra de 600 inscrits. En una gimcana gegant que ha tingut lloc a la llera del Reguer, el Flèndit ha constat de 21 proves amb 42 colles participants i on la gent s’ho ha passat d’allò més bé sota una calor de justícia.

Per tercer any consecutiu, al matí també s’ha celebrat la cursa d’andròmines amb un circuit pel casc urbà de Tàrrega amb un total de 16 vehicles fabricats artesanalment. Nombrós públic s’ha situat al costat del recorregut del circuit que ha finalitzat prop del Reguer per animar tots els competidors.

Després de la cursa s’ha celebrat un dinar de germanor on s’ha gaudit d’un porc rostit, amanida i patata al caliu que ha fet les delícies dels 390 comensals que han omplert la Plaça de les Nacions en una jornada de marcat caràcter festiu.

Des de l’Associació Agrat es fa un balanç molt positiu de la sisena edició del Flèndit i s’ha destacat la gran implicació de les colles, moltes de les quals s’han apuntat per primer cop, ja que els seus membres han assolit els 18 anys. D’aquesta manera es garanteix el relleu generacional i alguns membres que havien participat en la primera edició, enguany ho han fet com a col·laboradors en l’organització. 


La jornada va finalitzar amb un sopar amb més de 400 persones i una gran festa al Càmping Municipal amb l’actuació de Mondo Löco i DJ Lau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada