Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 5 de juny del 2016

La 4a Fira de la Cervesa Artesana es consolida amb 2.200 litres servits

Els organitzadors de la 4a Fira de la Cervesa Artesana, l’Associació Agrat i Matoll, han valorat molt positivament la tercera edició que s’ha celebrat aquest dissabte 4 de juny a Tàrrega i que la consolida com una de les fires amb més públic del territori català. Durant les més de 12 hores que va durar el certamen es van servir un total 2.200 litres de cervesa artesana amb més de 80 varietats diferents presentades pels 14 productors assistents.

La pluja que va caure durant algun moment no va restar afluència de públic i es van poder celebrar totes les activitats previstes. La paella popular del dinar va ser degustada per més de 300 comensals i a la nit també es van poder tastar la cassola elaborada per La Cava. Una de les novetats d’enguany va ser el Dexapa’t, un corretapes per restaurants de Tàrrega que va comptar amb més de 50 inscrits.

L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll han valorat molt positivament aquesta quarta edició i han manifestat la seva voluntat per continuar organitzant la Fira de la Cervesa Artesana, un producte que està guanyant molts adeptes i que potencia els aliments de proximitat. A més, el balanç dels productors també ha estat molt positiu i enguany s’han pogut descobrir noves varietats. En els propers dies, la comissió organitzadora es reunirà per revisar el certament i pensar noves millores per les pròximes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada