Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 13 de juny del 2016

La 6ª edició del Flèndit bat un nou rècord i assoleix els 580 inscrits

L’Associació Agrat organitzarà el pròxim dissabte 25 de juny la 6ª edició de la gimcana Flèndit assolint la xifra rècord de 580 inscrits repartits en 42 colles diferents. La jornada començarà a 2/4 de dotze del migdia amb el tret de sortida de la 3a cursa d’andròmines pels carrers de la ciutat en una prova que garanteix diversió i emoció a màxima velocitat. En aquesta prova, més d’una quinzena de colles s’han atrevit a crear la seva andròmina de forma artesana i en aquesta edició puntuarà independentment del Flèndit.

Després de la cursa, es farà un dinar de germanor entre totes les colles a la Plaça de les Nacions amb 400 comensals inscrits. L’àpat constarà de mig garrí, amanida, gelat i beguda per agafar forces de cara al tret de sortida del Flèndit de la Plaça Major. L’inici de la gimcana més festiva i amorosa de l’entitat serà a 2/4 de 5 de la tarda i tots els participants aniran cap a la llera del Reguer on els esperen fins a 21 proves que combinaran habilitat, velocitat, força, precisió i molta diversió.

Una vegada finalitzat el Flèndit al Reguer es donarà un temps per dutxar-se i preparar-se pel sopar i fi de festa que tindrà lloc al Càmping Municipal. Fins a 350 persones ja han reservat sopar i podran gaudir d’una festa amb música en directe del grup Möndo Loco i una sessió del targarí  DJ Lau.

Per a l’organització d’aquest 5è Flèndit es comptarà amb la col·laboració de fins a 80 persones voluntàries que s’han ofert a ser jutges de les proves, ajudar en la instal·lació de proves o organitzar els dos àpats. La comissió organitzava del Flèndit està formada per més de 30 membres que durant les últimes setmanes no han parat de treballar per celebrar una festa que cada any continua creixent.

Cal recordar que el Flèndit va sorgir l’any 2011 amb la voluntat de generar sinèrgies entre les colles targarines i després d’uns mesos de la seva celebració va néixer l’Associació Agrat, que actualment compta amb més de 1.200 sòcies i 15 comissions actives que preparen diverses activitats a Tàrrega culturals, lúdiques i socials amb notable èxit de participació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada