Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dijous, 30 de juny del 2016

L’Agrat inicia un estiu molt esportiu amb Patxangues de futbol i bàsquet

L’Associació Agrat organitzarà durant aquest estiu dos tornejos de futbol i bàsquet per als seus socis amb l’objectiu de fer esport en un ambient distès i divertit amb els amics.

La segona edició de les Patxangues de futbol ha començat aquest dimarts 28 de juny amb la participació de 12 equips formats per colles targarines amb un mínim de 5 jugadors inscrits. Durant tot el mes de juliol es disputaran els partits cada dimarts i dijous al vespre a les pistes de l’Àngel Guimerà. Una vegada quedi resolta la fase de grups, se celebrarà la gran fase final per decidir l’equip campió, que l’any passat va ser Animal Farm.


Pel que fa el campionat de bàsquet, l’Agrat estrena per primera vegada un 3x3 que tindrà lloc durant el dissabte 9 de juliol. De 15h a 21h, els diferents equips disputaran un campionat marcat pel bon ambient i que tindrà lloc a Can Colapi. L’edició, a més, coincidirà amb Lo Balconet de Can Colapi que tindrà activitats abans i després de la celebració del torneig, fet que permetrà gaudir d’una jornada completa. Les inscripcions pel 3x3 de l’Agrat encara estan obertes i podeu rebre el formulari enviant un mail a agrat@agrat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada