Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 19 de juliol del 2016

El popular Pokémon Go, protagonista de la 4a Lan Party de Tàrrega del 5 al 7 d’agost



Tàrrega es convertirà en la capital dels videojocs, les últimes novetats en informàtica i els Pokémons del divendres 5 al diumenge 7 d’agost. Serà amb motiu de la 4a edició de la Targalan, la Lan Party de la capital de l’Urgell que tindrà lloc al Pavelló Municipal d’Esports sota l’organització de l’Associació Agrat. Durant 48 hores ininterrompudes, la convocatòria aplegarà un elevat nombre d’aficionats a la informàtica i els videojocs compartint en xarxa continguts i jugant interconnectats. La Targalan, al dia de les últimes tendències en noves tecnologies, concedirà protagonisme al Pokémon Go, aplicació que ha revolucionat els jocs per a telèfons mòbils i que compta amb un bon grapat de seguidors a tot el món. Així, el dissabte 6 d’agost a la tarda se celebrarà la primera trobada d’usuaris a Tàrrega per “caçar” Pokemons i compartir així l’experiència sobre el fenomen que ha enganxat milions d’usuaris.

Aquest serà un dels atractius de la 4a Lan Party de Tàrrega, consolidada ja en el panorama català i que ampliarà la capacitat fins als 200 participants. Cal recordar que l’any passat es va assolir la plena ocupació (150 places) des dies abans del seu inici. La inscripció es pot formalitzar al web www.tarregalanparty.cat 

El preu és de 25 euros i inclou una samarreta commemorativa. La inscripció permet participar als torneigs de videojocs amb premis per als guanyadors. Així, es disputaran competicions del popular League of Legends, el clàssic Counter Strike, el referent HearthStone o la novetat d'enguany, l’Overwatch, joc competitiu de Blizzard. A més, es repetiran els campionats de PS4 amb l’Street Fighter 5 i el FIFA 2016, que han comptat amb gran participació els últims anys. 

La trobada inclou el curiós concurs de llançament de discs durs i un campionat de ping pong. L’esdeveniment també és únic pel fet que els inscrits gaudeixen d’entrada gratuïta a les piscines municipals gràcies a l’acord assolit amb el Club Natació Tàrrega. A més, els participants disposaran d’una zona de descans amb sofàs i acampada per gaudir d’una experiència completa al Parc Esportiu de Tàrrega. Paral·lelament s’oferirà una exposició de consoles antigues a càrrec de Retroscroll amb peces úniques de col·leccionista. A més, s’incorpora un concurs de la millor fotografia penjada al Facebook de la Targalan i un concurs de disseny per il·lustrar la samarreta de l’edició vinent.

El certamen compta amb el suport de les regidories de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Tàrrega a més de la col·laboració de diferents empreses targarines com Dispromedia i Informàtica i Wireless. La 4a Targalan es desenvoluparà de les 5 de la tarda del divendres 5 d’agost a les 5 de la tarda del diumenge 7 d’agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada