Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 11 d’octubre del 2016

L’Agrat s’estrena al teatre amb una comèdia sobre la rivalitat entre Tàrrega i Cervera


 L’Associació Agrat farà el seu debut als escenaris el pròxim dissabte 22 d’octubre a les 20h al Teatre Ateneu de Tàrrega amb l’obra “Lisístrata 2.0 (o el final de l’eterna discòrdia entre Tàrrega i Cervera)”. El muntatge és una adaptació contemporània del clàssic d‘Aristòfanes amb la participació d’actors de Tàrrega i Cervera i amb un format innovador en el qual el públic passarà a ser una peça clau durant el transcurs de l’obra. 

Més d’una quarentena de persones formen part d’aquesta obra en clau d’humor i amb un punt picant en relació a la lluita de sexes i també a la rivalitat històrica entre els pobles de Tàrrega i Cervera. Un dels objectius d’Agrat en aquesta obra és trencar tòpics i unir llaços entre els dos pobles gràcies al bon humor i per això s’ha buscat la participació de veïns de les dues localitats. Des de l’entitat es vol generar sinèrgies per fer més comunitat intercomarcal i afrontar noves propostes de cara al futur.

Les entrades per “Lisístrata 2.0 (o el final de l’eterna discòrdia entre Tàrrega i Cervera)” tindran un preu de 3 euros si es compren de forma anticipada i ja es poden adquirir de forma on-line al web www.agratickets.cat o de forma presencial a la Cafeteria Ateneu de Tàrrega. En total hi haurà un aforament per a 444 localitats i, si en queden el dia de l’estrena, es vendran a 5 euros una hora abans de l’estrena.

Una vegada finalitzada l’obra, hi haurà un sopar amb un menú especial i festa amb DJ per als assistents organitzat per la Cafeteria Ateneu per comentar l’obra amb els artistes que han participat en aquest muntatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada