Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dilluns, 19 de desembre del 2016

Les Targanades 2017 estrenen presentadors i comptaran amb una llista musical participativa

L’Associació Agrat tornarà a organitzar la festa de cap d’any a Tàrrega el pròxim 31 de desembre. En l'edició de l'any passat, prop d'un miler de persones es van reunir a la Plaça Major per donar entrada al nou any i s'espera repetir l'èxit d'aquesta innovadora proposta que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega, Ràdio Tàrrega i la Cambra de Comerç.
La festa començarà a dos quarts d’una quan s’obriran les portes de l’espai Mercat per acomiadar el 2016 amb la música dels DJ’s Lowy LeFranc  Newstein. L'entrada serà totalment gratuïta i oberta a tots els públics. Les Targanades viuran el moment més esperat a les tres de la matinada a la plaça Major, quan es donarà la benvinguda a l’any 2017. Els presentadors del show d’enguany són la recentment premiada amb un Culturàlia, Teresa Robert, i el conegut artista, Sergi Pijuan.
La comissió organitzadora de les Targanades repartirà bossetes amb “conguitos” per aconseguir una entrada ben dolça a l'any nou. Un cop finalitzi l’espectacle amb pirotècnia la festa continuarà al Mercat Municipal amb música de tot tipus fins a les 6 del matí. Per acabar hi haurà xocolata desfeta pels que no hagin triomfat.
La principal novetat d’enguany és l’obertura d’un formulari a través de les xarxes socials perquè tothom pugui proposar la música que s’escoltarà a partir de dos quarts de quatre de la matinada.

Tota la informació relacionada amb el cap d’any la podeu trobar a la pàgina de facebook de l’Agrat i a l’esdeveniment del facebook “ Targanades 2017 – Cap d’any a Tàrrega”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada