Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

dimarts, 17 de gener del 2017

L'Agrat inicia un projecte participatiu amb els alumnes targarins per decorar la sala d'espera de pediatria del CAP de Tàrrega

L’Associació Agrat ha visitat les últimes setmanes els diferents centres d’educació infantil de Tàrrega per presentar un projecte innovador i participatiu per decorar la sala d’espera de pediatria del CAP amb un gran mural col·laboratiu. La voluntat és crear un espai més amable i divertit amb dibuixos realitzats pels més joves i que ajudin als pacients i familiars durant el temps d'espera al CAP. 

El projecte ha estat rebut amb bons ulls per als responsables de cada escola i, a partir d’ara, proposaran a tots els nens que realitzin un dibuix personal perquè pugui ser incorporat al mural. La temàtica és totalment lliure i també pot estar relacionada amb el tema de les malalties, hospitals, metges i infermeres.

D’aquí unes setmanes, la comissió organitzadora liderada pels artistes locals Jordi Colilles i Sergi Pijuan serà l'encarregada de seleccionar els dibuixos i farà la composició final amb l'assessorament dels professionals del CAP de Tàrrega. Posteriorment, es farà la pintada definitiva amb un grup d'artistes voluntaris on es procurarà que apareguin tots els dibuixos dels nens.

Aquest projecte està emmarcat en la col·laboració que hi ha entre l’Associació Agrat, el CAP de Tàrrega i Somosclicks per la Fira del Playmobil de Tàrrega. En cada edició, s’ha destinat un 10% de les entrades per a projectes solidaris destinats a l’àrea de pediatria. En l’última edició es va decidir apostar per crear aquest mural per la sala d’espera de pediatria que ja s’ha confeccionat en altres centres hospitalaris amb una molt bona acollida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada