Blog de notíces de l'Associació Agrat. Per a més informació www.agrat.cat

diumenge, 4 de juny del 2017

La 5a Fira de la Cervesa Artesana creix en la nova ubicació amb 2.300 litres servits


Els organitzadors de la 5a Fira de la Cervesa Artesana, l’Associació Agrat i Matoll, han valorat molt positivament la cinquena edició que s’ha celebrat aquest dissabte 3 de juny a Tàrrega malgrat la pluja inicial que hi va haver durant el migida. A la tarda, ja va sortir el sol i nombrosos assistents van gaudir de la proposta que aquest any s’ha traslladat a Can Colapi. 

La nova ubicació ha estat celebrada per tothom per guanyar en espai, comoditat i capacitat per fer-hi més activitats paral·leles durant les 15 hores que va durar el certamen i on es van servir un total 2.300 litres de cervesa artesana amb més de 75 varietats diferents presentades pels 15 productors assistents.


La pluja que va caure durant el matí va provocar que l’afluència de públic es concentrés més durant la tarda i la nit amb l’actuació del grup musical Potato com a moment àglid de la jornada. L’Associació Agrat i la Cerveseria Matoll han valorat molt positivament aquesta cinquena edició i han manifestat la seva voluntat per continuar organitzant la Fira de la Cervesa Artesana, un producte que està guanyant molts adeptes i que a més va comptar amb cerveses aptes per a celíacs. En els propers dies, la comissió organitzadora es reunirà per revisar el certament i pensar noves millores per les pròximes edicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada